Sen s velkým S

Sen s velkým S

Anotace: ..:)

Probouzím se do
Snů,
Se svým ztuhlým tělem
Nehnu,
Chci být vzhůru co nejvíce
Dnů,
Nechci zpět do reálných
Snů.
Ve svých snech
Mohu být různá,
Co takhle mech,
Nebo čarodějnice hrozná
Hmm, mňam voňavá hrozna.
Sněním nikomu neublížím,
Jen k pravému já
Se zase trochu
Přiblížím.
Jsem myší,
O něco vyšší.
Srnou,
Mrakem,
Hadrovým panákem
.
Jsem zemí,
Čakrami,
Mezi kráskami
Jsem láskou
V nebi.
Ach, budík mě volá
A můj malý svět
Shořel v nepatrný
Květ,
Kterým chci být,
Ale přec
nemůžu závidět.
Autor Stepbystep, 13.06.2009
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

napsat báseň ve snu.. vzbudit se.. pamatuji si ji?

14.06.2009 00:05:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel