Tam někde
tam někde mezi hvězdami
je svět kam zapadám
není štěstí pro mne na zemi
hloub a hloub se propadám.
Tam někde v temných hlubinách
kde hvězdy věčně planou
ztrácím se ve svých vidinách
už lidské city odložit chci stranou.
Tam někde kde bílé slunce září
pod hvězdnou klenbou neznámou
snad setkám se s krásnou tváří
té dívky co jednou bude mou...
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, angelicek
Komentáře (2)
Komentujících (2)