To nejsilnější je podle mě - modlím se za špatné počasí, abych mohla skrýt slzy. Ale i jako celek je to síla.
14.06.2009 22:34:00 | René Vulkán
Je to zdařilé a nápadité,plakat v dešti je nádherný námět a velký důkaz toho,že ztráta důstojnosti a sebevědomí je pro Tebe důležité,rozumím tomu.
13.06.2009 21:08:00 | Elisha
Nejsi blázen, ale přej si sluníčko, ať slzy osuší a zahřeje tě na duši...
13.06.2009 20:33:00 | labuť