jéééé co to tamdlenc letí???
no joooo!
to je Hančí.. co s draky, ptáky
a raketami tančí .))
původně jsem chtěl být ftipnější.. tak snad přístě..
povidlofka Haničko!
01.11.2005 17:25:00 | Bean
Máš pravdu, Haničko, je to věčné téma...
Ale je to krásný podzim, že?
Ahojky
Jirka
01.11.2005 10:25:00 | JirkaS