báseň či vypsání
výkřik či žal
hvězdy či nebeské roztání
a osud nám pár těžších rad nachystal
ale boj je naše jméno
poklad naše příjmení
tak per se ještě, ženo
a všechno zlé jednou odezní
14.06.2009 01:41:00 | blue
Řekla bych, že totoc dílko vede k zamyšlení a docela velkému, hloubavému.
13.06.2009 22:57:00 | NikitaNikaT.