Být polapena
Anotace: ..pokus o ABABCDCDEFEFGG..a co když ještě o něco...
Chopte se mne, bílé stužky,
chopte se i všeho smutku.
Suďte povětrné družky,
zrušte tahy od zármutku,
a nalijte do poháru.
Chopte se mne, sajte z oka,
nasedněte v hvězdnou káru!
Pasujte svět na otroka!
Nechte projít pláně,
slyšet tichá slova chtění!
Milovat se odhodlaně,
milovat svá uzardění…
Zatancujte ještě chvíli…
…ať má radost můj rozmilý!!!
Přečteno 285x
Tipy 22
Poslední tipující: šuměnka, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., labuť, 5thelement, Špáďa, Dota Slunská, Mbonita, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)