Ruce snů
Song for someone
Jak moc upřímná se zdáš
přestože kreslíš stále stejná slova
zdáš se mi občas
do opravdova…
Je to šílené...
Uklízela jsem v koupelně
zavadila o zrcadlo
zase se nemám ráda
zase povrchně opodstatněná nejistota
v hlasivkách
stejně
rýpavý song
for someone
je tak stejně
stejně cizí.. když
nejsi
poblíž…
zasažen dýmem v mém pokoji
uhlí už nevoní
jablkovým voskem
Nepodléhejme strachu že by někdo mohl
vejít...
Čekám na Tebe a
neboj se…
nedělám si naději
polibky radši odčítat…
pořád dokola odhalovat
stále stejná slova
jen z myšlenek je číst
nenápadně
chránit si je
před nahotou…
nesmí se stydět
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., Psavec, NikitaNikaT., Zasr. romantik, bejbyyyy, labuť, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)