PROCITNI
Anotace: (Dotknou se tvé dlaně Je víc než bych si mohla přát A zapomenout tvoje jméno Abych zas směla milovat)
Sbírka:
POSLEDNÍ KAMÉLIE
PROCITNI
Rožnout svíci při rozbřesku
A ze vzpomínek zahnat stín
Pustit popraskanou starou desku
A vymazat z ní šedej splín
Plameny do vosku otisknou
Pár slov cos psal mi do dlaní
A mlhu v očích čarovnou
Ta melodie zachrání
Přečti si konec pohádky
A na řasách měj slzy smíchu
Pak hledej se mnou pod řádky
Kousky lásky a něžnýho hříchu
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Le ver luisant, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)