Válečný roh

Válečný roh

Anotace: Báseň z mé série World of Warcraft, obdivující sílu Hordy.

Když válečný roh v Orgrimaru zaduje,
Horda do bitvy vyráží, slitování nemaje,
jseš-li její nepřítel, modlit se začni,
nebo se schovej, né, aby tě našli!
Slavná jména, lesklá zbroj,
po krvi Horda touží, bude boj,
Aliance se již v základech třese,
to kvůli porážce, co na hlavu se jí snese.
Pohled na to silné vojsko,
které hradby jim bortí,
způsobí, že alíkům je ouzko
a strachy již nekřičí, jen chroptí.
Třes se,
Horda povstala v ten pravý čas,
těš se,
až ti skvělý válečníci zlomí vaz!
Autor Démon, 14.06.2009
Přečteno 464x
Tipy 6
Poslední tipující: MishaArt, ilona, Rotorx, susana načeva, malej nešika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel