Odevzdaná
Rudý míč vyrazil
proti mému srdci
Vylil svůj kalamář
a odešel středem
spát
Dobrou…
A já zůstala se svou nocí
sama
Co si počnu?
Ne… slzy nechám
na cibulové slavnosti
Beru pero
a šiju díry tmy,
tedy, spíš sešívám…
Děti… jediný důvod
pro krvavé šrámy
ve vztahu
A porodní lůno
zývá
nad nesmyslností bojů
Přečteno 268x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, G.P., isisleo, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti, V.N.Losinský, jedam, Bíša, enigman, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)