psychoněco...
u ucha bzučí mi
stesk ...
hlava urputně mířená zhora
pryč
je oddaná všem nedbalostem
špinavě myslí na nesmysly
bojuje proti nevíře..
stáhni ruku po kokteilu
šaty pak kloužou samy
možná s malou nápomocí
rukou cizích a otlačených od minule..
postav se včas
na vlastní rozum ...
než tě přepadne alkoholové samostudium
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, M.a.t.y.s.e.k, démon zatracení
Komentáře (2)
Komentujících (2)