Anotace: opouštět milované je jak nechat si rvát ruce
Čekáním rozčeřuji čas
kupředu, zastav Pýcho
v šatech z korálů, křik
a pád a pak...pak jen Ticho
Rozčísnout závoj oblaků
na těle nebe nic Nahota
Svléknout se a pak otevřít
čekárny mého Života
Zelená ňadra se nadmula
otevřou brány ticha
a z nich se na mě svalila
obrovská bolestná Tíha