Sakra..

Sakra..

Anotace: co říct...raději nic..

Proč se všechno kazí,
proč mám pocit že mě nesnáší?..
Bože řekni proč...já už nechci žít..chci už pryč..
Daleko odsud..ne jako dosud..
Časem se všechno změní..
Je to snad znamení?..
Znamení ve zla,či dobra..Kdo ví..
ve mě to tkví..
Chci zastavit čas,aspoň na chvíli zas..
Prostě stát,nic nedělat..Jen si to užívat..
Tu krásnou dobu..znovu a znovu..
Ale nemám nic..
v srdci mám rýč..
Bolest je pryč?..Není..
a bude?kdo ví..
Nevím nic..Chci jen klid.
A zastavit čas..prostě nic víc..
Tak už to pochop..Nemůžu za to..
ale ty jseš jen moje zlato..
Jestli tě někdy stratím..
Tak pak se raději vytratím..
pryč,z toho zlýho světa..
Hle,támhle je ta kometa..
Ta kometa,ke který jednou budu mít blíž...
Uwidíš..ale ty už spíš..
Autor wejwa, 14.06.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí