Najít znovu rytmus
Anotace: Snad pak v klidu spočinu...
Sedím v prázdném pokoji,
za oknem svět chřadne,
kolem jako po boji,
mé ruce jsou chladné.
Měly koho hladit,
koho držet v náručí,
teď nemohou ladit,
jejich struny nezvučí.
Musím najít znovu rytmus,
mojí vlastní tóninu,
k plusům přičíst správná minus,
snad pak v klidu spočinu.
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Juan Francesco de Faro, Le ver luisant, Nergal, LeeF, Psavec, Elisha, Veronikass, Stoneman, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)