Víly
Zasněžený les,
kde mají víly ples.
Jedna krásnější než druhá.
Jedna bílý závoj,
druhá barevný jak duha.
Lehce našlapují na padající sníh,
který se zaplétá do závojů vílích.
Na hlavě věnce z bílého kvítí ,
hledají mládence pro věčné žití.
Jsou sice krásné,to pravda jest.
Každý se jich však bojí.
Jsou to prý lesní strašidla
a to víly moc bolí.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: hellla, Zdenek, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)