tekutá
Anotace: zařazení, o alkoholu
Mám skládku v břiše
to za ty roky co pil jsem tiše
na polích a na mezích
to kvůli vítězství
ve jménu bratrství
žízeň je sviňa
múza ve flašy
zvířata poplaší
je to kýbl z dírou
jako když chytáš
motýly do ruk
nekonečný na kalhotech puk
je to v hubě sloní zub
v obýváku dub
jak z banky lup
a kurví trup
jak důlní vrt
a dole mrd,
barman hňup
má na nose chlup
hej Tony
dnes piju mattoni
máš žluté záclony
Přečteno 403x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, zenge, Agniezka, Kapka, Unyle Pěl, 6thSun, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)