ako sa máte moje sny?
Anotace: zajtra sa vás to znovu opýtam..
ako sa máte moje sny?
nechýba vám niečo?
ako sa vám v noci spí?
pri zatváraní viečok?
nebolí vas srdce?
netrápi vás nik?
nie?
som rada..
tak spite kľudne v mojom tele,
snívajte o svojích snoch,
spite v teple v srdci postele,
snívajte aj o nás dvoch..
a ako sa majú tie vaše sny? =o)
Přečteno 225x
Tipy 16
Poslední tipující: Tanzania, Le ver luisant, Mounkey, labuť, Juraj Hrom, Psavec, Bíša, fab four, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)