"the boy does nothing"

"the boy does nothing"

Anotace: he does nothing!............

potetovana pater
a klin
prazdny pobrezi
dve prazdna tela.

----------------
čížěáčžčěžčížžýíčýžč
----------------------

steny myho pokoje natreny na cerno
zadnej smutek
znamena to jen ticho
ve kterym si kazdej zaslouzi
druhou sanci


smim prosit?


stojim celou noc na zastavce
pod destnikem
cekam na bus, kterym odjedu
na osm mesicu
pryc.


sem rada
ze te neuvidim


v tasce jen cigarety
knizku
a krabicku condomu




.

lampy zhasly
probouzim slunce.
Autor embryo v hlave, 14.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Adrifinell, už ne pernikova princezna, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano je to dobrá báseň .. opravdu plné citu

24.07.2009 01:21:00 | Adrifinell

v tasce jen cigarety
knizku
a krabicku condomu

.

lampy zhasly
probouzim slunce.

tohle se mi libi. cely se mi to libi. je v tom hodne citu, a to presne ted potrebuju cist. moc dobra. hlavne ten konec. slunce. probouzim slunce.

14.06.2009 21:40:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí