Přátelství
Anotace: Co dokáže přátelství
Vždy s pomocnou rukou na blízku
i když v tu nejsmutnější chviličku.
Má nálada je uzamčená v kleci
a on ji osvobodí blíže ke Slunci.
Nikdy neotáčí se ke mně zády,
i když ví, že mám své vlastní vady.
Přes obtížnou řeku je mi mostem
A na čirém moři velkým přístavem.
Nikdy neřekne - Nech mě být
i díky tomu krásné je žít.
Bez přátelství čas se smutně vleče,
ale s ním to teče plynule jako v řece.
Přečteno 828x
Tipy 4
Poslední tipující: Kačennka, Meriel
Komentáře (2)
Komentujících (2)