Umrlec
Anotace: Tato báseň vznikla jako poslední do sbírky Kraví testament.
Sbírka:
Kraví Testament
Na zemi leží koberec
má zvlhlé rohy
to bude asi tím
že mám mokré nohy
Procházel jsem právě polem
plným mrtvých těl
a zapomněl jsem
co jsem právě chtěl
Jak tak stojím nad tím kobercem
a mám v hlavě kulku
ještě jsem se nerozhod
na jakou že si mám sednout půlku
Jsem já jeden z těch mrtvých
ležících na zemi bahnité
nebo snad
mám končetiny uhnité?
Přečteno 619x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Le ver luisant, René Vulkán, Unyle Pěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)