Bezesná
Usínání dne
za horizontem
a pod víčky sny
jež nedopsal život
světla lamp
motýlů noci cílem
a kapek deště
na parapetu cinkot
do čela vítr zavál
pramínek vlasů
a noční chlad
snaží dotknout se kůže
bezesná noc
je plná vnitřních hlasů
a Měsíc na nebi
najít hvězdy nepomůže.
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Štěpina G, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)