Smrt
Vlasy zplihlé,
oči zjihlé.
Krev kypící,
oči úzkostí křičící.
Ústa slova postrádají,
cizí síly pohyb ovládají.
V srdci jejím pravidelný rytmus již není,
pozbývá dechu,umírá bez prodlení.
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, al-pacino, Arret
Komentáře (1)
Komentujících (1)