Becketovova elektrochemická řada absurdit.
Oko - Geiger-Müllerův počítač.
Já jsem...
Elektron,
silou držen.
Ty...
Foton,
oloupen.
O krasy negativního náboje.
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)