Cesta (lístek)

Cesta (lístek)

Anotace: 2.7.2009 Opraveno - omylem nakopírováno opakovaně. Sry.

Sbírka: TXTY

Nestále,
zapomínám,
na cestách
svůj stín.

Hýčkal jsem ho,
a tak roste,
Je jako
můj syn.

Běž za mámou, mrtvé dítě,
Malou chvíli, chci být sám.
K staré dámě, na úbytě,
S dívčím srdcem, krutým hrám.

Cestu brázdí, přísné kříže,
Nohy vzhůru, zemská tíže.
Tichá plavba, klidný výlet,
Rozptýlení, malý bilet.

Rozptýlení, sebe sama,
Někdo napsal – zvoní hrana.
Nezvoní mě, ani tobě,
Štěstí, láska – my dva v hrobě.


Nestále,
zapomínám,
na cestách
svůj stín.

Najde si mě,
líbím se mu,
I když,
nejsem in.
Autor Zbunik, 14.06.2009
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel