dokazala bys to i bez ní:-)
(omluva že je to ve dvou komentářích, nějak jsem dnes zmatená)
15.06.2009 22:23:00 | Alyssa
tehdy jsem v takový účinek doufala..a vidíš, nebylo básně ani potřeba:-*
15.06.2009 22:21:00 | Alyssa
hmm myslím, že k této básni není třeba můj komentář. Jen pokaždé, když jsem si ji přečetla (neboť ji mám napsanou od té doby, co jsi mi ji poslala) mi nějak dala sílu a takový ten správný vztek zvednou se a jít dál..
15.06.2009 21:18:00 | Lissa