JSEM ( II ¨)
Jsem kámen,
co ke dnu neklesá,
kámen,
a poskakuji po hladině.
Procházím loukou,
Oparem,
Blíž ke světlu.
Na místo,
Kde bych prohlédl
A nebyl zaslepený,
Tou nenadálou
Změnou prostředí.
Tím příjemným
A magickým světlem.
Tak abych zahlédl,
Pod listím jámu,
A abych nezlomil,
Co zůstat má.
Jsem,
opatrný kámen,
A na hladině,
mé světlo a já.
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jana M.
Komentáře (0)