seber si nase pisnicky...
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=GxeB4Ue4ROY
sem egocentrik
.
listy sumi, protoze prsi
nase rty uz se nestykaji
a ja mam zejtra dvojity rande
a ty uz do myho zivota nepatris
protoze ses z nej vyradil. sam.
sem egocentrik
prechazim z postele do postele
a porovnavam vase ruce
dokazu se podle nich
zamilovat
?
obchazim nase tema
chybi mi vesmir
(uz nemyslim jenom na tebe
vsimam si zas i jinejch oci)
odchazim do vedlejsiho pokoje s nekym jinym
jen me mrzi, ze to cos delal se mnou, ted delas s ni
je to nevkusny a nefer
seber si nase pisnicky
ja uz je nechci......
uz je nechci....
žčžčížýáčýšýížýšřžýřížč
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, už ne pernikova princezna, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)