povráva sa
ľavá či pravá?
rub alebo líc?
vážne sa stáva,
že minca či dolár?
orol či hlava?
vraj sa povráva,
že človek sa zahráva,
z násobilkou možností,
nad výberom radosti,
každého z nás..
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Le ver luisant, En, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)