Anotace: Poděkování příteli k jeho prvnímu ročnímu výročí na modrých stránkách ...
Nádherné dílko a věřím, že svůj účel splnilo... ba dokonce víc :o) ST!
21.06.2009 19:20:00 | NikitaNikaT.
Milá Jitulinko, moc Ti děkuji za Tvé verše, udělala jsi mi velkou radost. Já vlastně už rok sám nejsem, mám Tebe i další modrásky. Díky, díky, díky, jsem tu s Vámi rád! :-))
15.06.2009 21:56:00 | poustevník Jirka