pravda je křehká
Anotace: někdy je lépe nevědět než vědět
polovina pravdy někdy stačí
Nezklameš,nelžeš tak nevadí
I když ostatní na tě tlačí
nezklam je,jsou to kamarádi
Lež není to co se tají
Když tím neublížím
Vločky pravdy neroztají
A já je v sobě udržím
Až roztají mi jednou v dlani
Až pravda pronikne celá
Pochopte mě všichni mí známí
protože čeká mě temná cela
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)