DRAHÁ
***
Drahá
Trpěl jsem přespříliš
než žárlivosti zpropaden
duši ďáblu tvou krví podepsal
Devatero dní
pánem nebes budeš
tam seznáš lásku prostou těla chtíče
Dny sečteny
Klekneš vroucně
v hlubiny řvoucí
zmítaná
pro potěchu mnichů
slídičů prostopášných
v kotli rozvařených těl
už bylo dosti
duše bez kostí
já v hříchu nemodlen
si tě tam přivinu
ku potěše moji
Drahá
***
Přečteno 288x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, Indigo, kroužek, fab four, Pája Black, Íá, kuskus pruhovaná, Juraj Hrom, Emira, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)