touha
Bavíš mě víc než básně
lehnu si pod tebe
sundáme kalhoty bude to krásné
do pouště zaprší
a terén zvlhne
kousnu tě do uší
a dnes možná mě jebne
jsou rozjeté repráky
a na stole maso
a fotr a tepláky
mám v hlavě jasno
a velké náušnice
a pokousané líce
na zemi sklenice
rozbité okenice
plíce jak popelnice
mám na nohách tvé střevíce
vybliju se pod lavice
okradu tě o všechny mince
pak ráno dveře otevřu
a pošlu tě do dálky
Přečteno 391x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Quigleika, BERYL.K, Mbonita, floreciente, Agniezka, Emira, zenge, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)