Okamžik
Stojí
Na břehu
Moře.
Pulzující slunce,
Pohlcuje spánek.
Ospalé ráno,
Opuštěná pláž.
Jen …
Jejich přítomnost,
Mezi zrnky písku,
Stojí
Na břehu
Moře.
Stojí
Na břehu
Řeky.
V burcující hloubce,
Podřimuje vánek.
Pros – ale málo,
Opuštěná stráž.
Jen …
Sama přítomnost,
Mezi zrnky písku,
Stojí
Na břehu
Slunce.
Komentáře (1)
Komentujících (1)