To je tak chytrý, že nevím, co doplnit. Tak snad jen: máš pravdu, enigmane, ale co s ní? Chytrýmu to říkat je zbytečné, a blbec to stejně nepochopí!
16.06.2009 00:03:00 | Zasr. romantik
Jako báseň to pro mě na tip není, ale jako myšlenka se mi to rozhodně líbí.
15.06.2009 14:05:00 | Jana M.