Lásečko
Anotace: ...Valérii.......
Lasečko
trýznivě
vypisuješ mi
drobná souvětí
vlastního osudu
do šlehačkové výplně
mých snů
opět
chronicky
každým okamžikem vzdálenější
smutněji vyrytá
do mušelínového
obalu pozáplatované duše
je mi tak prázdno
za barokním stínem
mého těla
když vidím
naplněnost
v očích
těch vyvolených
sobecky zasmušilá
radostně přející
zalklá bolestí
k nevysvětlení
tvá objetí
nenahradí nic
ani ta největší
rozkoš
ani ta nejkrásnější
svádivá slova
toho nejskvělejšího muže
bolíš
nepřiznaně
hlouběji
ale nezastřeně
každou přibývající vteřinou
tvé nepřítomnosti
prohlubující se
rozpolceností
rozumových vysvětlení
Je mi úzko
holčičko moje
hořce
až příliš
Přečteno 332x
Tipy 26
Poslední tipující: Agniezka, Sleepwalker, Lissa, vapiti, Zasr. romantik, Emira, Bíša, V.N.Losinský, Štěpina G, Kubino 2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)