Anotace: Soubor dvojveršů dorpovázející sbírku Kraví testament.
Sbírka: Kraví Testament
Ne že bych si myslel, že by se tvoje báseň dala vylepšit (dokonalá díla zdokonalit nejdou), ale napadá mě, že když se rýmuje zbytek, proč nezrýmovt i první sloku - tředa takto: Sekyra seká dřevo, rozsekla mi střevo... nebo: ...sekla mě do nohy - vlevo.
Jo a mezi námi, máš nápady, vtip a cit pro recesi, takže nenech to usnout a piš furt.
Tvůj oddaný čtenář.
16.06.2009 19:38:00 | René Vulkán