Samožer
Mám v sobě duši komedianta
když trýznivě
zvracím
do úsměvu
nelaskavé okamžiky
podléhání
představám
o obyčejném životě
v tvojí přítomnost
asi si zasloužím
být rozumná
ať je jakákoliv cena
za duši
upsané ideím
a polorozpadlým snům
o čemsi
...poetické nesmysly
podané laskavou rukou...
když mezitím život
dává facky hranou dlaně
s patosem
somě vlastním
...................................
...sakra
ty kytky
vážně zatraceně bolely
/darované
skrz hloupý pocit
černého svědomí/
proč to musely být
zrovna ty co mám nejraději
Přečteno 303x
Tipy 26
Poslední tipující: Agniezka, Sleepwalker, Zasr. romantik, Emira, Bíša, Štěpina G, Kapka, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)