zvládnu i tvý imaginární psaníčko
miluj mě..
nekonečný moře
ptáci,ptáčata
bez rypáku
srdcový sedmičky
pod zablácenou rohožkou
maminko(žbluňk)
ten pikový panáček pláče
miluj mě
větře,stromy
atakdál...
pomiluj
mou matku,otce
s špetkou zoufalství za nehtama
zaryj
ty nehty do mý kůže
ať si napíšu do deníčku
další kýčovitou poznámku
trochu si olíznu rty
prababičky čekaj na zázraky
kurva
tvůj šedej vlk mi škrábe na dveře
zpoza rohu
číhá nemožnej samarytán
asi se do něho trefím
mý sliny jsou teplý růžový zvratky..
mířím
tři
dva
jedna...
a zase se smějem
vlk,pes,kočka a já
hrajem ptáčata bez křídel
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: Aurelius, Emira, Psavec, Kubino 2, WAYWARD, enigman, W.O.K.O.
Komentáře (4)
Komentujících (4)