Dýchám, abych žil
Život zdá se občas nudný,
názory jsou protichůdný.
Dýchám, abych žil jen pouze
nebo je v tom víc než nouze?
Vybírám.
Není dne jenž byl by svůdný,
padám do bezedné studny.
Svět již pro mne není světem,
srdce s mozkem prošlo střetem.
Umírám.
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, kikis, Emira, Jana M., Kapka, Zpátky
Komentáře (2)
Komentujících (2)