dokonalá atmosféra....líbí ST:
16.08.2009 16:52:00 | Acham
Zdravím tě Buližníku. Kouknu jednou za dva roky na Liter a co nevidím - báseň jak od Erbena, i s tou husí kůží :) Koukal jsem i letmo na ostatní kousky a zdá se mi, že jsi za ten čas celkem přitlačil na obtížnost...
27.06.2009 21:31:00 | Bajaja
....... bude mít určitě radost že tady znova je...a třeba se dočká i pokračování cos jí slíbil...já si říkám proč ..je pěkná... pořád pěkná..i když pořád strašně smutná...
19.06.2009 17:05:00 | Nút