Ú – ó – á – é - í
Anotace: inspirováno jedným cvičením z hlasové dílni s P.Vášou
Ú – ó – á – é - í
Hluboké ú, jako dno kotle,
v kterém do ó kroužím vařečkou
To já, tvé á, dodávám správnou vibraci,
a é – jako že ne, nechci,
aby mi s tím někdo pomáhal,
když hráme samohlásky,
ledaže, bys mi i ty přispěl inspirací
a spolu pak vyletíme vzhůru - í
Přečteno 341x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JardaCH, Lea Aura, Tekla, Kars, 5thelement, maranika, Zpátky, Zasr. romantik, Emira, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)