Baroko
Anotace: poznávání těla.........
V jednom městě
v jednom pokoji
v jediný den
s nádechem Baroka.
S vůní smyslnou
dívka na polštáři leží
netknutá..
omámená..
snad dýchá rychleji než by měla
ve tváři ruměnec
prstama dotýká se z dola
slabý sten
chvění jejího těla.
Královská nebesa
nad její loží
dívka spanilá..
překrásná tu leží.
V zámecké komnatě
uzamčena ve svém těle
hladí se..
mazlí se..
nechápe co uvnitř se děje.
Netknutá..
omámená..
snad dýchá rychleji než by měla
hledá sny z předešlých nocí
kdy rozkoší horké tělo měla.
V jednom městě
v jednom pokoji
v jediný den
dívka krásná..spanilá
tělo s hudbou ladí
již nebrání se průtoku rozkoše
hladí se..
mazlí se..
Už voní
s nádechem Baroka.
Přečteno 430x
Tipy 45
Poslední tipující: Němý_Vypravěč, fab four, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Házté, Stoneman, kikis, floreciente, toužím.jít.dál, batůžek na motorku, Juraj Hrom, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)