Anotace: ...
... zrovna dnes máma uklízela něco na půdě ... a našla tam moje dětské kapesníčky ... málem se z toho rozbrečela ... a možná nejen málem ... věci ...
18.06.2009 21:12:00 | JardaCH
někdy jsou to vzpomínky,
někdy fantazie
a někdy ... domýšlivost
16.06.2009 19:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba
...ano, tak to v životě chodí - ve štěstí či žalu se brodí...Tobě ale co nejvíce toho štěstí a úsměvů ...
16.06.2009 16:40:00 | toužím.jít.dál
Říká se, že člověk by neměl žít minulostí, ale já se v tom ráda babrám...:) Dobře jsi to napísala! ;-)
16.06.2009 11:58:00 | 5thelement
Nad krasnyma vzpominkama se clovek rad dlouze zapomene. Jesteze jsme schopni ty spatne tak dobre vytesnovat.
15.06.2009 19:41:00 | Dota Slunská