Trubka
Anotace: to mi zase jednou bylo smutno
Slova do úst se mi řinou
ale myšlenkou, tou jedinou jinou
odhaluji srdce trápení.
Pocit svírá, pálí a v dáli
zní trubky hlas
a tma se něžně halí
do pokrývky z hvězd.
V té černočerné tmě
spadávájí okovovy bolesti
a dým z cigaret splývá
s blaženou drzostí.
Nechápu, nevnímám nic
než své soužení
co záhy se promění
v krůpěje slz.
Slzy, ta špína
co tvé tělo opustí
a padají do tmy
jež tě halí
když padají okovy
srdce bolí
a trubka...
zní v podkroví.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, Emira, V.N.Losinský, Psavec, Mbonita, al-pacino, Kubino 2, shakespeares, WAYWARD
Komentáře (0)