VITAE
Živote ukrutný a nádherný
Blikajícím otazníkem jeho existence
Vznikli jsme z opice?
Tvá otázka, proč na to nejde odpovědět..
Svědci Jehovovi jsou fanatici.
Jako otázka smrti a jejího trestu
Chceš žít podle svých představ,
ale koho to zajímá???
Mám miliony otázek,
Ale já nebudu přemýšlet.
Tak jako Ty.
Nikdo nemá právo usilovat ti o život
Rovnováha, nepoměr, nespravedlnost
Aristoteles
Život je boj.
Komentáře (3)
Komentujících (2)