* B O S O R K Á M *
* Bosorka cácorka *
* Sny opět běží *
* Lapit jí *
* Možná *
* Snad *
* Jenom stěží *
* K tanečkům vábívá *
* Láká tě *
* Velice *
* Z Bosorky cudné pak *
* Stává se ďáblice *
* Zvěčnit jí tuží *
* Celičkou , celou *
* Hanbatou *
* Bosorku ďábelsky necudnou *
* Znovu sny přivátou *
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: nejsembásník, labuť, takova, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)