Plavky
Anotace: Něco pro kamaráda Pepu Van Chuana.
Koupil jsem si plavky Brava
sehnal jsem je u Ťavana
oslním teď každou ženu
na plovárně u bazénu
Vyrobeny jsou prý v Číně
mrkat bude moje tchýně
ověřené značkou Klasa
koupe se v nich celá NASA
Za padesát v barvě rudé
švihák ze mě holky bude
ze sto procent cotonu
tvrdil přítel z Vietnamu
Stojím hrdý u bazénu
oslním tu každou ženu
dovrším to skokem laně
jdeme plavky jdeme na ně
Doskočil jsem prostě krása
plavu pyšně ke břehu
každá z žen tu jistě jásá
snad si brzo vyberu
Když však lezu z vody ven
co to je? snad zlej sen
koukám na to jako tele
plavky tečou po mém těle
Stékají a ach to kouše
kde je NASA,Coton,Klasa
stojím tu v Adamově rouše
a plovárna bouří jásá
nakonec se můj sen splnil
ženy,dívky jsem oslnil
plavky házím za hlavu
chodím už jen na nudu
tam jsem králem v srdcích žen
kdepak plavky,čert je vem....
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Kars, Zasr. romantik, Kamil Princ, chroust17, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)