Anotace: ...slzy...dnes jsem spala ve Tvé posteli, cítila vůni...jsem...jsi, vím, že jsi...potřebuju to vědět... *http://www.youtube.com/watch?v=mjjHt3sG5Zg*
Tahla slůvka s velkou hloubkou jsou silně emoční, slzu zamačkávám...
21.06.2009 11:46:00 | NikitaNikaT.
Simísku, posílám pohlazení a vše, co nestačila říct ... Ty to víš, ona to ví, je stále s Tebou ... ne hmatatelně, ale je...
16.06.2009 16:33:00 | toužím.jít.dál
Myslím, že si dobře uvědomuješ, co všechno by ti řekla, kdyby ještě žila. A především víš, že vás měla ráda. Pokud jí chcete něco říct, tak jí to řekněte. Neboj se toho. Uleví se ti. Ale i když na ni jen myslíš, ona to ví. A je s tebou.
16.06.2009 05:55:00 | Ariella13