Pravěká
Anotace: Pro milovníky pravěku a pro ty co mají doma pravěk.Věnováno kamarádu Jiřímu.
Navštívil jsem McMamuta
pojíst nějaké ty dobroty
housku vám tu opečou
doprostřed daj mamuty
tak to chodí přátelé
v naší době kamenné
jíme samé dobroty
občas ženy občas mamuty
Ženy ale tlačí v bříšku
nechce se jim nikdy ven
stačí ale zatlačiti
ha a splní se vám sladký sen
U nás v době kamenné
máme pořád plný stůl
kdo však maso nežere
doma trpí nešťastný je
a je prostě vůl
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: trenérka, Zasr. romantik, chroust17
Komentáře (2)
Komentujících (2)