Ruměnce na zdi
Ruměnce na zdi,
jako když se rozmáčkne malina,
víš jak to je -
něco končí, něco jiného začíná.
Byla jsi vším,
pro básníka, pro mne - pro snílka.
A co je teď?
Jen hádek a vzdechů letní nadílka.
Nebyl jsem hodný -
spíš si myslím, že jsem zlobil
a ty to možná víš,
proto neberu ti z trucu mobil.
Chci s tebou
mluvit z očí do očí a nelhat.
Jako kdysi, jako teď,
jak jen bych mohl znovu selhat...
Přečteno 374x
Tipy 21
Poslední tipující: Klíček, Elza511, carodejka, floreciente, Psavec, Zpátky, labuť, Mbonita, stravla, Hloupá Květinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)